reviews
 

Door zijn sterk empathisch vermogen heeft Henk in de periode voor haar overlijden een goede band opgebouwd met onze inmiddels overleden zus, maar ook met de ander betrokken familieleden. 
De crematieplechtigheid heeft Henk op zeer respectvolle wijze geleid en hij heeft ons in de dagen ervoor heel goed begeleid. Wij kijken terug op een zeer waardevolle samenwerking met Henk en op een waardige plechtigheid.
Mini Wiegerinck Gerrit Stegeman


"We willen je bedanken voor je voordracht tijdens de uitvaart. Niet alleen wij, maar ook vele anderen vonden het een mooi afscheid. 
Je hulp en ondersteuning vooraf aan de uitvaart hebben we als heel prettig ervaren." 
Groeten, Astrid

"Henk is Henk en niemand anders. Heerlijk in het dialect. Fijn om je erbij te hebben Henk. Mooi verwoord!"
Familie Arends

"We kenden Henk niet, maar het voelde vanaf moment één goed en vertrouwd. Hij heeft een heel mooie en respectvolle afscheidsdienst in elkaar gezet voor onze lieve unieke zwager en oom. Als leidraad vertelde Henk het bewogen levensverhaal, aangevuld met foto's en passende muziek op de achtergrond. Hij voelde feilloos aan wat de familie bedoelde en waarom we een liedje eerst wel voor ogen hadden en later toch niet passend vonden. We kijken terug op een fijne voorbereiding en een mooie afscheidsdienst."
Jenny Nieuwenhuis

"Wij hebben Henk als spreker bij de uitvaart als heel fijn ervaren. Hij kent de familie waardoor het van beide kanten heel prettig was om herinneringen op te halen. Hij had aandacht en een luisterend oor voor de familie tijdens een moeilijke periode en maakte uit de verhalen een prachtige tekst die hij tijdens de plechtigheid voordroeg. Door zijn bescheiden aanwezigheid voelde het heel vertrouwd. Zijn bijdrage heeft ons erg gesteund."
Familie Van Dijk

 

"Henk spreekt de taal van de mensen en kan hierdoor makkelijk verbinding maken. "
Henriët Klein Geltink (Ruiterkamp Uitvaartverzorging)

 

"Prettig om met Henk samen te werken en een mooi afscheid te creëren waar de familie zich in herkent en mee verder kan.
Henk staat dicht bij de mensen en voelt goed aan wat belangrijk voor de betrokken familie is."
Akke Verhoeven-Krol (Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding, Holten)


"Henk maakt een mooi verhaal van enkele trefwoorden. Geen drama, realistisch. Zet de overleden persoon op de voorgrond. Geeft een vleugje luchtigheid en als het kan wat humor. Heeft een grote kennis van muziek en zoekt samen naar passende muziek. En.... spreekt mooi ons dialect.
En heel belangrijk.... treedt zelf niet op de voorgrond.
Zo hebben wij het ervaren!"
Groetjes, Marjo.