levensverhaal

Soms dwalen uw gedachten weleens af naar uw verleden.
Hoe het vroeger was.
Thuis, tijdens uw schoolperiode..., de verkeringstijd..., toen de kinderen nog klein waren. Tijden van geluk, maar ook soms moeilijke tijden.
Op uw werk, tijdens uw carrière. Tijden van voorspoed, maar ook soms van tegenslag.
Wat wilt u uw naasten meegeven?

Terugkijkend op uw leven kan de behoefte ontstaan om deze herinneringen te bewaren.
Voor later, voor uw kinderen/kleinkinderen, uw goede vrienden, uw familie.
Maar eerst voor u zelf!

Uw herinneringen, opgetekend in uw eigen glossy, in het Nederlands of in de streektaal.
Of u kiest voor een levensverhaal in een digitale vorm, dat u in PDF en in Word bewaart op de computer.
Ook is het mogelijk om te beschikken over een zelfgemaakte levensbeschrijving, die tijdens een uitvaartceremonie zal worden voorgelezen.

Ik wil u hierbij graag van dienst zijn.
In een vrijblijvend verkennend gesprek wordt duidelijk wat uw wensen zijn met betrekking tot uw levensverhaal. We kijken samen welke mogelijkheden er zijn om dit vorm te geven. Naar aanleiding hiervan maak ik een offerte voor u.

Tijdens een of meer gesprekken vertelt u over de gebeurtenissen uit uw leven. Ik help u door het stellen van vragen. U bepaalt zelf wat u wel of niet wilt publiceren. Om de tekst aantrekkelijker te maken kunnen we foto's en illustraties toevoegen.
Voorzien van deze informatie ga ik aan het schrijven. Tijdens dit schrijfproces kan het zijn dat ik contact met u opneem, om nog wat te vragen of te overleggen.
Omgekeerd kunt u dat zelf ook doen: Als u nog wat opgenomen wilt hebben in de tekst, of als u nog wat wilt verduidelijken of wilt schrappen.
Als uw levensverhaal geschreven is krijgt u het via email toegestuurd, met de vraag om de tekst door te lezen. Eventuele correcties, aanvullingen of weglatingen geeft u aan mij door.

Zodra de correctie naar tevredenheid is afgerond kan de vormgeving, de opmaak plaatsvinden. Zodra deze klaar is krijgt u het ontwerp te zien en hierna kan het naar de drukker.

In het geval dat u de digitale vorm hebt gekozen, of als u hebt gekozen voor het levensverhaal dat tijdens de uitvaartceremonie wordt uitgesproken, kunnen we afspreken dat wij elkaar regelmatig, bijvoorbeeld 1 keer per jaar, zien om het levensverhaal bij te werken.